Coachen met Tekeningen
 
Natuurcoachkaarten
 • Het Bordspel bij de Natuurcoachkaarten

  Verkrijgbaar najaar 2022

  Met 13 extra nieuwe kaarten!

  Met het Bordspel van de Natuurcoachkaarten kun je op reis met je eigen doel of wens. Steeds doe je een stap en gaat aan het werk met de Natuurcaochkaarten.

  De seizoenen krijgen krijgen een plek op het bordspel en rr zijn 13 nieuwe kaarten over Landschappen, Hemellichamen en Vuur. n leuk detail: in het doosje van de Natuurcaochkaarten is al rekening gehouden met de 13 nieuwe kaarten, die passen er dus gewoon bij in.

  Je kunt kiezen om het spelbord als pdf te ontvangen (€17,50)  of gedrukt op stevig karton. (€21,50)

   
  € 17,50
 • Natuurcoachkaarten set

  44 prachtige natuurafbeeldingen met inspirerende zinnen. Met een handleiding (een handig boekje met een ringbandje dat je plat neer kunt leggen), met overzichtelijke stappen, kernwoorden en bij elke kaart een aantal coachvragen. 

  De kaarten zijn gedrukt met gifvrije bioinkt, op papier van bladeren en
  stengels uit oogstafval, zonder verspilling van water. Dit geeft de kaarten een mooie natuurlijke uitstraling.

  Meer informatie en voorbeelden vind je hier.

  Verzendkosten zijn €4,95. Je kunt de kaarten ook ophalen in Zutphen. (De Waarden of Laarstraat) Je betaalt dan geen verzendkosten. Kies dan in je winkelmandje optie 2 "Afhalen" en ik neem even contact met je op over het ophalen.

   

  € 29,75
 • Tekenopdrachten bij de 44 Natuurcoachkaarten

  Heb je de set Natuurcoachkaarten?

  11 weken lang krijg je elke week bij 4 Natuurcoachkaarten een verdiepende Tekenopdracht met bijbehorende vragen en wat extra informatie over de tekentaal en de plant of het dier van de kaart.

   

   

  € 22,00