Coachen met Tekeningen
 
IMG_1023.jpg

Ik ben Ingeborg van Dijk, geboren in 1964.

Plezier in tekenen, zingen, muziek maken en in de natuur zijn is voor mij altijd een rode draad geweest. Net als interesse in mensen.

Ik heb ervaring als leerkracht en als trainer persoonlijke ontwikkeling. Ik heb de Opleiding Tekentaal (voorheen Genezend Tekenen) gevolgd en ben daar werkzaam als mentor, docent en leertherapeut. Ik begeleid dus veel mensen die coach, docent of trainer zijn of willen worden. Met kinderen werk ik op BuitenBSO In het Wild  bij Gezinsvakantieweken Fontaines

Ik vind het leuk om anderen enthousiast maken voor- en opleiden in mijn vak: Holistisch Tekendocent en Coach Beeldend Daarom bied ik het ervaringsgerichte programma  voor Coaches, Trainers en Therapeuten aan: om je kennis te laten maken met deze prachtige manier van werken!

Tekenpraktijk De Beeldernis, waar Coachen met Tekeningen een onderdeel van is, staat sinds 2009 in Zutphen. Je bent er van harte welkom om te werken met beelden, om jezelf te ontwikkelen en beter te leren kennen door wat de tekentaal je vertelt. 

Ik zie er naar uit om samen op pad te gaan in een veilige sfeer en te kijken bij welke beelden we terecht komen. Ik gebruik al mijn zintuigen en mijn praktische inslag om je te begeleiden.Belangrijk vind ik daarbij, dat steeds de hele mens aangesproken wordt: denken, voelen en willen.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging Tekentaal en opgenomen in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) . Regelmatig volg ik diverse nascholingen.