Coachen met Tekeningen
Coachen met Tekeningen
 
IMG_1023.jpg

Ik ben Ingeborg van Dijk, geboren in 1964.

Plezier in tekenen, zingen, muziek maken en in de natuur zijn is voor mij altijd een rode draad geweest. Net als interesse in mensen.

Ik heb ervaring als leerkracht en als trainer persoonlijke ontwikkeling. Ik ben aan de opleiding Genezend Tekenen verbonden als mentor, docent en leertherapeut. Daar geef ik o.a. les in het Coach Beeldend jaar, het Tekentherapiejaar en het Tekentaaljaar. Ik begeleid dus veel mensen die coach, therapeut of trainer zijn of willen worden.

En één van de leukste dingen om te doen vind ik: anderen enthousiast maken voor- en opleiden in mijn vak. Daarom bied ik het ervaringsgerichte programma  voor Coaches, Trainers en Therapeuten aan: om je kennis te laten maken met deze prachtige manier van werken!

Tekenpraktijk De Beeldernis, waar Coachen met Tekeningen een onderdeel van is, staat sinds 2009 in Zutphen. Je bent er van harte welkom om te werken met beelden, om jezelf te ontwikkelen en beter te leren kennen door wat de tekentaal je vertelt. 

Ik zie er naar uit om samen op pad te gaan in een veilige sfeer en te kijken bij welke beelden we terecht komen. Ik gebruik al mijn zintuigen en mijn praktische inslag om je te begeleiden.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging Tekentaal en opgenomen in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) . Regelmatig volg ik diverse nascholingen.

Informatie over de andere kunstzinnige activiteiten die ik doe: www.beeldernis.nl